Dap Centar d.o.o.

Dobrodošli u Dap Centar!
Mi smo tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u prodaji i ugradnji vrhunskih sobnih vrata. Osnovani smo 2008. godine u Zagrebu s jednim jasnim ciljem – pružiti našim klijentima vrhunske proizvode i usluge kako bi njihovi domovi postali oaze udobnosti, stila i sigurnosti.
U Dap Centru posvećeni smo vašem zadovoljstvu i potrebama. Naš široki izbor sobnih vrata obuhvaća tri serije koje imamo na lageru: Nova, Line i Gardo. Svaka serija nudi različite stilove, materijale i dizajne, a sva naša vrata mogu biti ostakljena i sa inox crtama, uz mogućnost da budu i klizna.
Naša ponuda također obuhvaća njemačka sobna vrata Prüm Garant, protuprovalna vrata i protupožarna vrata sa dugogodišnjom garancijom i svim potrebnim atestima i certifikatima RH. Također, na raspolaganju vam je širok asortiman kvaka i odzračnika kako biste imali potpunu kontrolu nad svakim detaljem vaših vrata.
Uz to, pružamo dodatne usluge kako bismo olakšali vašu kupovinu. Naša usluga prijevoza omogućuje vam dostavu bilo naših vrata ili prijevoz po potrebi.
Također za istaknuti je da imamo vlastitu montažu, izmjeru i dostavu, što znači da ne koristimo kooperante. To nam omogućuje potpunu kontrolu nad svakim korakom procesa i osigurava visoku razinu kvalitete i pouzdanosti.
Ono što nas izdvaja je naša strast prema kvaliteti i profesionalizmu. Svaki korak našeg procesa – od odabira proizvoda do same ugradnje – obavlja se s pažnjom i predanošću. Naš tim stručnjaka uvijek je spreman pružiti vam personaliziranu uslugu i savjete kako biste ostvarili svoju viziju doma iz snova.
Uz to što nudimo vrhunske proizvode, u Dap Centru vjerujemo i u važnost pružanja izvrsnog korisničkog iskustva. Vaše povjerenje je naša najveća nagrada, stoga se trudimo da svaki kontakt s nama bude ugodan i informativan.
Bilo da renovirate postojeći dom ili gradite novi, Dap Centar je vaš partner za vrhunska sobna vrata i povezane usluge. Dopustite nam da vam pomognemo stvoriti dom kakav ste oduvijek željeli – siguran, elegantan i udoban.
Hvala vam što ste odabrali Dap Centar – vaš partner u uređenju doma!